Veerhuis | Het hele Veerhuis huren
22895
page-template-default,page,page-id-22895,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Overdekt zitten op de dijk.

Het Veerhuis aan de dijk, met zicht op de Waal, is een bijzondere locatie. Komt iemand voor het eerst het huis binnen dan horen we meestal een “Ooooh” van verwondering. Het biedt twee speciale ruimtes waar vergaderen, mediteren, het geven van trainingen en workshop mogelijk is. Altijd één organisatie per dag met ook break-out mogelijkheden.  Het hele Veerhuis staat ter beschikking; zo ook de service. Zie hier voor winterse sfeerbeelden.

Reactie van een klant: Als Active Health Group kijken wij met een positief gevoel terug op onze managementdag bij Het Veerhuis. Gastheer Henry trapte af met een inspirerend levensverhaal over hoe hij als ondernemer de regie heeft gepakt op zijn geluk en gezondheid door diverse succesvolle initiatieven te starten die bijdragen aan een maatschappij waarin het gaat om delen in plaats van hebben. De door hem verzorgde biologische lunch was net zo genieten als het prachtige uitzicht over de Waal.  Active Health Group, februari 2017

Op vrijdag 1 september 2017 heb ik met een management team van Van Lanschot Beleggingen een dag doorgebracht bij Henry en Hanneke. De rit vanaf de A2 naar het Veerhuis was al een genot om te ervaren. Van de drukte en hectiek, in de rust van het prachtige landschap midden in de Betuwe. We werden zeer gastvrij onthaald. Waardoor al meteen een goeie sfeer en setting ontstonden voor een plezierige en zeer waardevolle dag. Ongestoord en in een inspirerende ambiance hebben we als team grote stappen gezet. Absoluut voor herhaling vatbaar. Dank Henry en Hanneke voor jullie toewijding.
Dick van Willigenburg van Monty Change & Development

Voor meer info

Varik aan de Waal: Dikke Toren en stellingmolen de Bol.

Veerhuis aan de Waal bij de Dikke Toren en stellingmolen de Bol.

De Serre

Serre 4

Met uitzicht op de dijk en de Waal geeft de Serre een wijdse blik op zaken.

Opp. Beneden deel 3,5 – 7,5 mtr bovendeel 5,5 – 8 mtr

Voor 20 á 40 mensen – afhankelijk van opstelling

De Waalkamer

Waalkamer 2

Met een ruime kijk op de Waal voor veel inspiratie. De Waalkamer is voorzien van een 140cm flatscreen met BluRay speler. Oppervlakte 6 – 10 meter voor 10 á 30 personen.

De service willen we afstemmen op uw wensen, zo ook de prijs incl. koffie/thee met versnapering, flipover, 140 cm flatscreen en WiFi.

Meer info:

Voor meer info zie veerhuis-pages-v5-webversie-pdf

Het hele Veerhuis huren al vanaf € 100,-. Aanvragen hiervoor kan via de contact-pagina. Geeft op welke datum en welke ruimte u wenst of vraag om meer informatie.