Veerhuis | WeconomyWerkplaats
21856
page-template-default,page,page-id-21856,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
De maagdelijke werkplaats

Verboden voor problemen – open deur voor uitdagingen

WIJ ZIJN DE ECONOMIE –  JIJ BENT JOUW BEDRIJF – WAARDECREATIE ALL OVER.

 

WECONOMY WERKPLAATS

De Weconomy Werkplaats is een platform, waarin we kennis en ervaring bundelen om de principes van meervoudige waardecreatie en duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk. Elke maand buigen we ons een dag lang over een vraagstuk van een duurzame initiatiefnemer. Aan het eind van de dag krijgt de vraagsteller de uitkomsten mee. De vraagsteller betaalt het bescheiden bedrag van € 150,- als bijdrage voor het Veerhuis initiatief. Daarmee krijgt deze toegang tot de kennis, ervaring en tijd van de deelnemers. Niet alleen voor die dag: hij of zij wordt lid van het netwerk van het Veerhuis en de Nieuwe Business Modellen en krijgt voor die prijs dus een veelvoud aan waarde.

 

VOOR WELK VRAAGSTUK STA JIJ?

Of je nu een ZZP-er, lid van een collectief, of medewerker van een overheidsorganisatie, goede doelen stichting of groot bedrijf bent, je kunt met jouw vraag bij de WEconomy Werkplaats terecht. Zoals de naam al zegt, gaan de deelnemers een dagdeel aan de slag met jouw vraagstuk. Beoogde uitkomst is: realistische ideeën en aanbevelingen, oplossingsrichtingen en concrete suggesties, waar jij mee verder kunt. Meestal is er ruim voldoende expertise en ervaring onder de deelnemers, maar voor specifieke vragen nodigen we experts uit.

De begeleiders van de werkplaats: Henry Mentink en Ellen van Dongen, hebben meegeschreven aan het boek`van Prof. Jan Jonker:  Nieuwe Business Modellen, Samen Werken aan Waardecreatie. We gebruiken het boek Nieuwe Business Modellen en de voorgangers ervan om ideeën op te doen, structuur aan te brengen. We voegen onze inzichten weer aan het gedachtegoed toe.

Wat de vraag voor die dag is kan natuurlijk wisselen, maar het gaat altijd om het doel: de principes van meervoudig en duurzaam ondernemen toepassen en de WEconomy eigenhandig een stapje dichterbij brengen. Voorbeelden van vragen: wie zijn nu onze klanten en partners en met welke community werken we idealiter? Of: hoe zorgen we ervoor, dat we onze toegevoegde waarde en de kosten beter in zicht en in balans krijgen? Of: welk verdienmodel past bij onze principes?

Wil je een case inbrengen mail dan even naar info@veerhuis.nl

VERSLAGEN WECONOMY WERKPLAATS

Hoe kunnen wij het geld her-verbinden met de aarde? WEconomy Werkplaats 23082015

Hoe het concept Village Trade Center vormgeven? WEconomy Werkplaats 27092015

Lifemaps.NL – hoe van IK naar WIJ? WEconomy Werkplaats 25102015

Het doosje van Ondernemerschap 3.0 en het Bronplan: WEconomy Werkplaats 29112015

Samen groeien met WIN, voor versnelling en meer betalende klanten: WEconomy Werkplaats 03012016