Veerhuis | WEconomy Werkplaats met WIN 3 januari 2016
22777
post-template-default,single,single-post,postid-22777,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

WEconomy Werkplaats met WIN 3 januari 2016

WIN staat voor een ondernemende manier van samenwerken in netwerken. Op 3 januari 2016 deelt WIN het succes hiervan met de deelnemers aan de Weconomy Werkplaats. En nodigt iedereen die komt uit om mee te denken over de vraag hoe de bewezen aanpak nu snel en breed verspreid kan worden.

Het is in deze hectische tijden meer dan ooit van belang om je te blijven vernieuwen. Door meer doen met je talenten, je vrij te kunnen bewegen in een netwerksamenleving en door flexibiliteit in te bouwen om met de continue veranderingen mee te gaan.

Irmgard Bomers is in 2013 met Werken in Netwerken gestart. Inmiddels zijn er 1600 deelnemers, met ambassadeurs in alle grote steden, en heeft de aanpak zich bewezen in de praktijk. Er is ook belangstelling voor vanuit arbeidsmarkt partijen. WIN biedt namelijk perspectief voor het vraagstuk van meer flexibiliteit in de arbeidsmarkt.

De aanpak is eenvoudig en helder. Door talenten op originele manier in te zetten nieuw werk en nieuwe wegen vinden. Zelf altijd 20% ruimte leren houden om iets in je werk te verbeteren. De 10 leidende principes in de praktijk brengen. Voor elke dag, die je investeert in WIN krijg je 1,5 dag terug. En…… hierin idealisme weten te verbinden met zakelijkheid. Klik hier voor meer info.

“In dit laatste zit ook meteen de vraag, waar we graag in de Weconomy Werkplaats mee aan de slag willen. Er is een overvloed aan idealisme, maar het is nu ook tijd om meer zakelijk profijt in de balans te leggen”. Irmgard spreekt dit uit met vertrouwen. De leden van WIN zijn immers allemaal ondernemers met een gezonde boterham. “Het is wellicht moeilijker dan ik dacht om de WIN aanpak in het eigen werk te integreren. Zodat deze niet alleen inspireert, maar ook aan de omzet bijdraagt. Dit zal de geloofwaardigheid van de WIN formule als geheel versterken. Ook dit jaar maken wij samen het plan voor het nieuwe jaar. Het lijkt me heel waardevol om hierbij nieuwe mensen te betrekken, die met een frisse blik naar ons werk kijken. Laten we er op 3 januari een feestelijke en productieve werkplaats van maken rond de vraag: hoe kunnen we versnellen en meer betalende klanten krijgen?”

Doe en denk je mee in deze werkplaats.

Informatie
Voor toelichting op de opzet van de Weconomy Werkplaats en verslag van de vorige keer klik hier.
Datum: zondag 3 januari, van half 11 – half 3 (inloop vanaf 10 uur).
Locatie: het Veerhuis, Waalbandijk 8 te Varik (nabij Tiel).
Kosten (bij voorkeur contant): € 15 per persoon (voor koffie, thee en lunch).
Maximum aantal is 20.

INSCHRIJVEN:

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze link onder vermelding van “Weconomy Werkplaats”.

Carpoolen wordt aanbevolen. Parkeren is gratis op de parkeerplaats achter het Veerhuis of op de Parkeerplaats aan de Waal.