Veerhuis | Veerhuis
22055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22055,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Het Veerhuis is open

Het Veerhuis is, behalve de maandag en dinsdag, dagelijks geopend van 11 – 17 uur en bent u van harte welkom een (h)eerlijk kopje koffie, thee, fris of één van de vele pure vruchtensappen uit de regio te drinken. Van 12 – 14 uur is er de mogelijkheid een lichte lunch te gebruiken. Ook ijs van Ben & Jerry’s en bio cake/appelgebak van Thedingsweert ontbreekt niet. Daarnaast hebben wij het ijs van Frozen Dutch in het assortiment opgenomen. IJs uit de regio en op biologische basis (van Deeli). Voor de liefhebbers van waterijs hebben wij diverse smaken op voorraad.

Neem een kijkje in huis waar de oprichter van de Kunstuitleen in Nederland woonde en proef de bijzondere sfeer. Bijzonder is ook het pas ingerichte Village Trade Center. Zelf gemaakte producten uit het dorp zijn hier te verkijgen. Het Veerhuis als een soort verzameling kraampjes langs de weg.

Tegenover Het Veerhuis ligt een veerpont voor fietsers en voetgangers. Meerdere veren steken de Waal over, dus ideaal voor een rondje fietsen. Ons knooppunt in het Fietsroutenetwerk is 70.

Kijk op de webcam en voor het mooie het uitzicht waar wij dagelijks van genieten. Ook zijn er mooie struinroutes; zie hier. Ook is er bij het Veerhuis een Geocache verstopt.

Workshops en kantoor

Het Veerhuis biedt twee speciale ruimtes waar werken, vergaderen, mediteren, het geven van trainingen en workshop mogelijk is. Maar ook voor feestjes of een High Tea kunt u bij ons terecht.

  1. De Serre, met uitzicht op de dijk en de Waal, geeft een wijdse blik op zaken.
  2. De Waalkamer – met ruime kijk op de Waal voor veel inspiratie en voorzien van een 140cm flatscreen met BluRay speler.

De service willen we afstemmen op uw wensen, zo ook de prijs incl. koffie/thee met versnapering, flipover, 140 cm flatscreen en WiFi.

Er is ook kantoorruimte per dagdeel te huur. Ideaal voor ZZP-ers en kleinere bedrijven. Het Veerhuis krijgt u erbij als locatie voor gasten. Uiteraard is er gratis WiFi en zijn koffie, thee en andere dranken te verkrijgen. Ook het gebruiken van een lunch is mogelijk.

Meer info zie:  Link

Aanvragen kan via deze link. Geeft op welke datum en welke ruimte u wenst of vraag om meer informatie.

OVERNACHTEN

Het Veerhuis biedt voor € 45 per nacht de mogelijkheid tot overnachten met ontbijt aan. Wij hanteren een minimum van twee nachten. Boek nu via deze link

Voor groepen tot zeven personen kan overnacht worden in het naastgelegen Waallust.

Vanaf € 40 per nacht bij volle bezetting (zeven personen) en minimaal twee nachten. Een ontbijt is mogelijk voor € 10 per persoon.

Voor € 100 per nacht per kamer en o.b.v. twee personen kan in het nabij gelegen Kasteel Ophemert overnacht worden. Een ontbijt is mogelijk voor € 15 per persoon.

Voor besloten en grotere groepen is een landhuis aan de Waalbandijk beschikbaar. Prijs op aanvraag.

WAALLUSTKASTEEL

Catering

Wenst u met een groep of familie te eten dan kunt u in Het Veerhuis terecht. Proef dan de keuken

van enkele topkoks uit het dorp. Ook kunt u zelf voorbereid eten meenemen in de opzet van “U kookt – wij serveren”.

De Serre wordt ervaren als een bijzonder plek voor een High Tea.

Prijzen op aanvraag.

Meewerken

Het Veerhuis in handen van een stichting die zich inzet voor een andere economie. We zoeken voor hulp in Het Veerhuis en t.b.v. de leefbaarheid in het dorp nog vrijwilligers. Aanmelden kan via deze link.

Locatie

Waalbandijk 8 te Varik. Email: info@veerhuis.nl

Er gaat een bus van station Zaltbommel naar Tiel en komt langs Het Veerhuis. Haal- en brengservice vanaf station Geldermalsen of Tiel is in overleg mogelijk.

Voor organisaties met een maatschappelijk doel zijn prijzen in overleg.