Veerhuis | UNO-Box en Bronplan
21864
page-template-default,page,page-id-21864,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

De Uno-Box en het Bronplan

UNO-box + Handboek Bronplan nu te koop.

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit als je van de visie van heelheid gaat denken. Een plan dat denkt voorbij dualiteit en concurrentie.
De UNO-foundation ontwikkelde hiervoor het Bron-plan als uitwerking van de UNO-box zoals hierboven getoond.
Terug naar de bron van het zien van de eenheid.

Een grote klant zei hierover: “De begrippen aan de buitenkant kennen we en nu zie ik ze vertaald naar de binnenkant”.  Gepresenteerd aan inheemse leiders (Parijs dec. 2015)  is de reactie andersom: “De binnenkant kennen we, nu zien we het vertaald naar de buitenkant.
De Uno-box verbindt twee werelden en heeft bovendien een  tweede verdienmodel. Het heeft zijn dienst al bewezen toen Henry Mentink naar de bank stapte voor een zakelijke lening. Met de UNO-box en Bronplan wist hij hen te overtuigen. Easy.

De UNO-box is ook een klein kunstwerk en heeft magische aantrekkingskracht.  En dat niet alleen, het brengt je nieuwe inzichten die jouw idee kan verrijken en verdiepen.

Je staat daarmee steviger in de markt.
Margot Schlosser schreeft hierover: “Het zou ook zo maar kunnen dat ik wat met die door jou zo mooi geformuleerde UNO-box iets wil gaan doen met mensen in bedrijven. Heb dit jaren gedaan op mijn manier. Ben ermee gestopt omdat ik het te vermoeiend vond. Het leek toen op onbegonnen werk. Met jouw UNO-box, heb ik weer wat hoop, dat bedrijven die dit willen toch een kans maken.”

We willen deze opzet graag de wereld in helpen en dat in coöperatief verband doen.  Je kunt je aanmelden, zodat we de UNO-box en het Bron-plan concept samen kunnen verrijken.

Wil je een UNO-box + uitgebreid handboek kopen meld je dan via contact
De kosten zijn €95- ex BTW en verzendkosten.

.

Op 24 november vond de lancering hiervan plaats in het Veerhuis.

De informatie hierover vind je hieronder bij de verschillende link

  1. Het handboek Bronplan maken
  2. De tekening voor het maken van de UNO-box dobbelstenen
  3. De Powerpoint presentatie
  4. het Handboek DeelGenootschap.

.

En. . . . zo wordt de UNO-box gemaakt:

.