Veerhuis | Samen op zelfonderzoek met lifemaps
24265
post-template-default,single,single-post,postid-24265,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Samen op zelfonderzoek met lifemaps

Aan een grote droom werken

Het is een grote droom om een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn, waar ieders unieke talenten worden ontwikkeld en benut, waarin we liefdevol samenleven en ondernemen in diversiteit en eenheid, in harmonie met elkaar en in balans met de natuur. Na jaren zoeken en worstelen heb ik opnieuw helder wat mijn beste bijdrage hierin is voor nu: mensen uitnodigen tot bewustwording en ontplooiing van talenten. Dat doe ik met lifemaps rond vier sleutelthema’s  helemaal jezelf, levensmissie volgen, scheppend leven en bewust ondernemen. Ik maak het tot mijn missie om zelfonderzoek te bevorderen, voor individuen en organisaties, en werk daarom graag samen met mensen die coachen, trainen of anderszins mensen begeleiden.

In het Veerhuis

Een van de vragen op mijn eigen zoektocht was: wat is de betekenis van een fysieke plek voor mijn levenswerk? Een plek, die een bron is, waar ik me goed voel, met mensen met wie ik me verwant voel, waar ik dicht bij de aarde ben, waar eenheid beoefend wordt. Een plek met een traditie van bewustwording en transformatie. Een plek waar reflectie en ceremonie samengaan met ondernemen en waar het vanzelf spreekt, dat je bijdraagt aan een gezamenlijk hoger doel. In 2018 wordt het Veerhuis opnieuw mijn thuisbasis. Hier ziet de Leergang Intuïtief zelfonderzoek met lifemaps het licht. Niet iedereen heeft zin en behoefte om zo diep in zichzelf te graven als in deze leergang gebeurt. Ik heb ook een viertal workshops ontworpen onder de noemer Samen op zelfonderzoek met lifemaps. Voor iedereen die die aantrekt; voor jezelf en voor wie je begeleidt. Ik zeg met nadruk: ontworpen. In de praktijk zal elke workshop een co-creatie worden met wie er is.

Elk kwartaal een workshop

In elk van de vier workshops staat één vraag centraal. De vragen zijn:

  • Wat speelt er nu voor jou en wat zijn jouw intenties?
  • Hoe werk jij met de universele principes van creëren?
  • Waarin kun jij jouw levensmissie herkennen?
  • Welke bijdrage en waarde breng jij in de co-creatie?

 

Wat zou jij willen onderzoeken?

In de workshops komen natuurlijk de vier sleutelthema’s aan bod: helemaal jezelf zijn, je levensmissie vinden en volgen, co-creëren met het leven/Leven en bezield en betrokken ondernemen. Trekt het jou aan om samen op zelfonderzoek te gaan, maar zijn dit voor jou wel heel grote thema’s, dan is het ook prima, dat je komt met een eigen vraag of wens. Is dit zo, laat mij dat dan alsjeblieft van tevoren wetenvia een bericht. Dan overleggen we per email of telefoon hoe jouw vraag kan worden ingebreid in de workshop.

 

Met warme groet,
Ellen van Dongen
Lifemaps.NL