Veerhuis | Partners
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
ECONOMY TRANFORMERS

Economy Transformers vertegenwoordigt als beweging een grote groep mensen die zich verdiepen in de problematiek rondom economie, natuur, duurzame ontwikkeling en lange termijn welzijn voor iedereen. Als groep van vijfhonderd zeer diverse denkers, doeners en mensen die ook zichzelf onder de loep nemen, en met Herman Wijffels als beschermheer, is ET van mening dat ons huidig economisch systeem niet langer houdbaar is. Economy Transformers vindt dat er ruimte gemaakt moet worden voor, en aandacht gegeven aan, experimenten met andere systemen zowel in theorie als praktijk.

LEES MEER
DAMANHUR

Damanhur, is een ecologische samenleving, gebaseerd op ethische en spirituele waarden, uitgeroepen tot model voor een duurzame toekomst door een agentschap van de Verenigde Naties.

LEES MEER
THE EMBASSY OF THE EARTH

The Embassy of the Earth is a concept created by Frank Heckman in 1999 when he came back from a UN mission in Kosovo. The challenge there was to ‘repair’ the war damage to power plants and main roads before the harsh winter was setting in. By creating a social platform and assisting a very diverse group of people to design the way towards solution(s)was in retrospect the fastest way to get the job done.

LEES MEER
ShareNL

Onze missie is het verbinden van de deeleconomie en het ontwikkelen van kennis. We geven invulling aan deze missie door het verbinden en informeren van consumenten, deeleconomie-initiatieven, bedrijfsleven, organisaties, overheden, onderzoeksinstellingen, politiek en media.

LEES MEER
SOCIAL VENTURE NETWORK

SVN is op weg, een beweging voor en door de leden. Niet meer een bestuur dat regelt, organiseert en bestuurt, maar een groep bewogen ondernemers, met een wereldverbeterende drive die willen laten zien dat duurzaamheid een kwestie is van intrinsieke motivatie, die zelf de richting van de organisatie stuurt: SVN as a flock!

LEES MEER
Dirk de Derde

Dirk III verbindt met haar aanpak de sociale partners: ondernemende burgers, overheid, bedrijven, kennisinstellingen, kapitaalverstrekkers en maatschappelijke organisaties.

LEES MEER
dirk de derde