Veerhuis | Over ons
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Wie we zijn

Het Veerhuis is het eerste Village Trade Center ter wereld wat opgericht is om onze omgeving weer rijker te maken. Locale producten, locale diensten; een handelscentrum voor in het dorp.

Wij zijn gestart met de nieuwe economie.

Wat we doen

De toekomst ligt in het dorp waar ruimte en schone lucht en internet is. Werken en zaken doen kan in het dorp. En door ons als Veerhuis te richten op de toerist brengen we nieuwe handel tot stand. Mensen komen van buiten en producten van binnen, want het dorp is de grootste toeleverancier.

Het Veerhuis heeft zo de veerpont functie naar de toekomst.

Waar we in geloven

Het Veerhuis heeft de ambitie om een nationaal en  internationaal centrum te zijn voor de nieuwe economie. Pieter Kooistra zou zeggen: “Wees realistisch – denk het onmogelijke”.

Het Veerhuis werkt vanuit de bron en wil mensen met elkaar en met de natuur verbinden. Het geld kan daarin een nieuwe rol spelen met het Grenswisselkantoor tussen Hemel en Aarde.

team_image
Oprichter

Henry Mentink

Ik ben ondernemend en idealistisch en weet mensen enthousiast te maken na te denken over een andere maatschappij. Al vele jaren ben ik bezig met experimenten op het gebied van nieuwe economieën en maatschappijvormen.

English CVLinkedIn
team_image
Mede-oprichter

Damaris Matthijsen

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt; de transitie naar een betere wereld mee ontwerpen en versnellen.
Op het podium of bij bedrijven thuis, ik open graag deuren voor mensen en organisaties naar een nieuwe werkelijkheid. Daarin loop ik ook graag zelf voorop. Omdat ik er ook echt in geloof en omdat je naast denken vooral ook moet doen. Doe jij ook mee met het Veerhuis?

LinkedIn
team_image
Ambassadeur

Herman Wijffels

Herman Wijffels heeft zich verbonden als ambassadeur van het Veerhuis. Hij zegt daarover: ``Via het Veerhuis naar principes, vormen en modellen voor een nieuwe economie``