Veerhuis | Home Default
19843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19843,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Veerhuis-9-01

VILLAGE
TRADE
CENTER

De eerste ter wereld.

Details-2_resized-01

VEERHUIS
TE VARIK

LOKALE CHARME EN INTERNATIONALE ALLURE

landschap-11_RESIZED-01

“Een enkeling kan
iets doen.
Als velen zich
op het gunstige
moment verenigen,
zijn zij krachtig.”

- naar Goethe -

Het Veerhuis is heropend

Per 5 mei jl. is het Veerhuis open. Klik hier voor meer informatie.

 

In het Veerhuis ontwikkelen we het Village Trade Center (VTC) met producten uit het dorp. Het VTC gaat mooie en kwaliteitsproducten uit het dorp een verkoopplek bieden in het Veerhuis. Aan dagtoeristen en zakenmensen en via een webshop zijn producten te koop.

 

De aankoop van het Veerhuis rond. U kunt nog deelnemen als participant en maakt dan gratis gebruik van de mooie ruimtes.

Gratis huren voor deelnemers
Stilte en wijdse gezichten

Hoe bijzonder is de plek van het Veerhuis aan de Waal.  Een beetje mooi weer en fietsers komen massaal langs om de dagelijks drukte van de dag even achter te laten. Inspirerend ook met het wijdse uitzicht over de Waal. Menig bedrijf zoek voor het dagje op de hei het Veerhuis op.  We geven opnieuw kleur aan de samenleving door kunst met koffie. En verder een kruispunt van vele fietsroutes en struinpaden door de uiterwaarden. En dat geografisch in het centrum van Nederland.

 

Ambassadeur Herman Wijffels

Herman Wijffels heeft zich verbonden als ambassadeur van het Veerhuis.  Hij zegt daarover: “Via het Veerhuis naar principes, vormen en modellen voor een nieuwe economie”

Vragen over meedoen?

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in het veerhuis of wilt u meer weten? Neem dan contact voor een gesprek; de koffie staat klaar!