Veerhuis | ET ontmoetingsdag en de 21 december vuurceremonie
22781
post-template-default,single,single-post,postid-22781,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

ET ontmoetingsdag en de 21 december vuurceremonie

Op maandag 21 december organiseren ET en Het Veerhuis (weer) een ET ontmoetings/verdiepingsdag waarop mensen kennis kunnen maken met Economy Transformers en deel kunnen nemen aan workshops van ET solutions en proeflessen van ET academy.
Deze dag vormt ook de afsluiting van de campagne ‘breng je eigen vraagstuk in’. Waarin? In ET academy.
ET academy is een ruimte waarin individuele mensen hun persoonlijke antwoorden kunnen vinden op maatschappelijke vraagstukken. Nadrukkelijk pretendeert ET academy in het bijzonder en ET als geheel geen algemene antwoorden te hebben op grotere en kleinere vraagstukken. Die ene wereldwijde economie kan in de visie van ET alleen omgevormd worden door mensen die hun eigen impulsen helder krijgen om die vervolgens alleen of samen met anderen op een sociaal vernieuwende manier in de wereld te zetten.
De dag is toegankelijk voor iedereen, voorkennis is niet nodig.
Om 13.00 uur word je ontvangen met koffie/thee en lekkers
om 13.30 uur wordt de bijeenkomst plenair geopend met de uitkomst van de campagne ‘breng je eigen vraagstuk in’, enkele deelnemers van de ET academy presenteren hun vraagstukken, ter plekke kunnen aanwezigen nog vraagstukken inbrengen als ze willen.
Van 14.15 uur tot 15.45 uur vinden de workshops en open lessen plaats waar vraagstukken zullen worden onderzocht volgens het zo-binnen/zo-buiten-principe; vrij, gelijk, samen; of de zes dimensies. Steeds met het doel om aan mensen die leven met die vraagstukken die inzichten te geven op grond waarvan zij hun bijdrage kunnen leveren aan de oplossing ervan.
Van 16.00 uur tot 16.30 uur plenaire afronding
Om 16.30 uur vuurceremonie. We zullen ons vuur “verrijken” met kolen uit een vuur van een indianen stam uit de USA, die al meer dan 1000 jaar worden doorgegeven. Henry zal ook verslag doen van de bijzondere ontmoeting met inheemse leiders in het kasteel Millemont nabij Parijs.

Informatie
Datum: maandag 21 december, van 13.00 – 17.30 uur. Als je alleen voor de vuurceremononie wil komen dan graag om 16.00 uur aanwezig zijn.
Locatie: het Veerhuis, Waalbandijk 8 te Varik (nabij Tiel).
Kosten: Voor de ruimte, de catering, de workshops en de proeflessen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

 INSCHRIJVEN VERPLICHT:

Graag  inschrijven via deze link onder vermelding van “21 december” voor de hele middag of alleen “vuurceremonie”

Carpoolen wordt aanbevolen. Parkeren is gratis op de parkeerplaats achter het Veerhuis of op de Parkeerplaats aan de Waal.