Veerhuis | Dirk de Derde
21996
page-template-default,page,page-id-21996,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Een Nieuwe Economie in de Betuwe

Dirk III verbindt met haar aanpak de sociale partners: ondernemende burgers, overheid, bedrijven, kennisinstellingen, kapitaalverstrekkers en maatschappelijke organisaties.

 

Door verbinding van al deze belanghebbenden, ontstaat echte samenwerking tussen sectoren, in het belang van het huishouden van ons allen.

 

Wij verbinden, kantelen, helpen versnellen en verzorgen funding voor projecten op het gebied van: energie, gezondheid, vervoer, voedsel en wonen.

 

Dirk III bestaat momenteel uit een stichting en een coƶperatie in oprichting, werkzaam in en rond het rivierenland van Lek/Nederrijn, Linge en Waal.

 

Het hart van de stichting is de Dirk III school. Door kennisontwikkeling wordt het potentieel zichtbaar. Er ontstaat: innovatie, nieuwe producten en waardevolle werkgelegenheid voor een nieuwe economie van een duurzame samenleving.