Veerhuis | Bronplan; naar de bron van het zaken doen
22730
post-template-default,single,single-post,postid-22730,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Bronplan; naar de bron van het zaken doen

Stel je wilt een bedrijfsplan maken, die meer de relatie met natuur en mens centraal stelt.
Stel je wenst daarbij de binnenkant (het hart) van je bedrijf in relatie tot de buitenkant (structuur) in zijn verband te zien. Zou een 3D plan dan niet wat zijn.
Het Veerhuis introduceert daarvoor op 24 november de UNO-box met Bronplan.

Een grote klant zei hierover: “De begrippen aan de buitenkant kennen we en nu zie ik ze vertaald naar de binnenkant”.  Gepresenteerd aan inheemse leiders (Parijs dec. 2015)  is de reactie andersom: “De binnenkant kennen we, nu zien we het vertaald naar de buitenkant.
De Uno-box verbindt twee werelden en heeft bovendien een  tweede verdienmodel. Het heeft zijn dienst al bewezen toen Henry Mentink naar de bank stapte voor een zakelijke lening. Met de UNO-box en Bronplan wist hij hen te overtuigen. Easy.

De UNO-box is ook een klein kunstwerk en heeft magische aantrekkingskracht.  En dat niet alleen, het brengt je nieuwe inzichten die jouw idee kan verrijken en verdiepen.

Je staat daarmee steviger in de markt.
Margot Schlosser schreeft hierover: “Het zou ook zo maar kunnen dat ik wat met die door jou zo mooi geformuleerde UNO-box iets wil gaan doen met mensen in bedrijven. Heb dit jaren gedaan op mijn manier. Ben ermee gestopt omdat ik het te vermoeiend vond. Het leek toen op onbegonnen werk. Met jouw UNO-box, heb ik weer wat hoop, dat bedrijven die dit willen toch een kans maken.”

Wees welkom op 24 november van 14.00 -17.00 uur met inloop vanaf 13.30 uur

Het Programma – verzorgd door Henry en Frans-Willem:
13.30 uur inloop
14.00 – 15.00 uur uitleg UNO-box + handboek
15.00 – 15.15 pauze  thee / koffie en bio-zorgboerderij-vruchtennotencake
15.15 – 16.00 uur enkele verrijkende oefeningen
16.00 – 17.00 uur
–  Hoe gaat het verder?
–  Plannen voor lancering in de wereld.
–  Hoe kun je je eigen business opstarten met UNO-box en Bronplan?
17.00 uur Afsluitende borrel

De entree is € 45,- mocht je de UNO-box + handboek Bronplan willen kopen aan het einde van de dag, dan kost hij op die dag voor de deelnemers € 70,- ipv € 95,- ex btw.

Aanmelden via deze link onder vermelding van “UNO-box”. Je krijgt een per mail een factuur met de vraag vooraf te betalen.
Max. 20 deelnemers.

Locatie: Veerhuis, Waalbandijk 8 te Varik