Veerhuis | 27 dec. – 1 jan. Eindejaarsweek in het Veerhuis
24242
post-template-default,single,single-post,postid-24242,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

27 dec. – 1 jan. Eindejaarsweek in het Veerhuis

Heb je behoefte om er tussen Kerst en Oud en Nieuw even lekker uit te zijn? In de sfeervolle omgeving van het Veerhuis te Varik. Een week met een groep fijne gelijkgestemde mensen doorbrengen? Misschien even op jezelf zijn, maar dan in een andere omgeving? Terugkijken op het afgelopen jaar? Jouw intenties verhelderen en bekrachtigen voor het nieuwe jaar? Je hoofd leegmaken en contact maken met je lichaam, je Zelf en je omgeving?

De dagen tussen oud en nieuw zijn bij uitstek geschikt om terug te blikken op het afgelopen jaar en helderheid te krijgen in jouw intenties voor het komende jaar. Dat kan alleen maar als je in het hier en nu in verbinding bent met je eigen kracht, je eigen centrum. Dat gaan we in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw op een inspirerende manier verkennen. Geen diepgaande processen met jezelf aangaand. Wel op een lichtvoetige wijze in contact komen met jezelf, en van daaruit in verbinding met de ander!  Onder andere met bijdragen van Henry Mentink (oprichter Veerhuis) en Annette Polman (verdiepen van jouw relatie met planten, waarmee je je sensitiviteit vergroot)

.

Deze week wordt georganiseerd door Tjwan Oei, coach en workshopbegeleider en in het dagelijks leven organisatieadviseur. Vanuit zijn eigen ervaring weet hij hoe het voelt als je níet in je eigen centrum staat. Maar ook om te voelen als je wél vanuit je eigen centrum leert te handelen, en wat dat betekent voor je eigen levenspad.
Klik nu door via deze link voor meer informatie over het programma of om je aan te melden!