Veerhuis | 21 December Vuur Atelier
23963
post-template-default,single,single-post,postid-23963,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

21 December Vuur Atelier

Op donderdag 21 december vindt voor de 17de keer ons driemaandelijkse Vuur Atelier plaats; we gaan daarmee het 5de jaar in van vuurceremonies. Een goed moment om de opzet te vernieuwen / verdiepen. We gaan o.a. het water van de Waal erbij betrekken; dat we de Waal bekrachtingen met onze energie die de wereld over mag gaan.  Ook doen we nu één workshop in de avond en doen dan wel bijzondere; deze keer het idee van familie opstellingen met 3D camera’s

U bent van harte uitgenodigd.
Frank leidt ons hier doorheen.

Programma
15.00 uur inloop en welkom
15.30 uur de inmiddels traditionele 16de vuurceremonie. We danken de herfst en spreken wensen uit voor de winter. Onze vuurmeester is Frank Heckman.
17.00 uur netwerken, buffet (soep, broodjes en salade).
18.30 uur Enkele korte plenaire talks.

  • Kees Hoogendijk over bomen – voedselbossen
  • Sandra Boer over Care First

19.30 uur

Workshop van Oscar over familie opstellingen met play mobiel en 3D camera.

20.45 uur afronding
21.00 uur Afsluiting

Kosten
Deelname is van harte gratis. Voor het gebruik van de ruimte, de consumpties vragen we een vrijwillige bijdrage.

Locatie en aanmelding
Het Vuur Atelier wordt gehouden in het Veerhuis, Waalbandijk 8 te Varik. Parkeren graag aan de overkant van de dijk bij de grote Boom.

GRAAG (verplicht) aanmelden via contact o.v.v. Vuur Atelier. Jouw naam bewaren we dan voor het eeuwige archief van deelnemers aan dit Vuur Atelier.

NB. foto’s van 21 juni 2016  Vuur Atelier