Veerhuis | 10 juni: Yoga op het Veerhuis Waaldakterras.
23804
post-template-default,single,single-post,postid-23804,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

10 juni: Yoga op het Veerhuis Waaldakterras.

Ik ben Caroline Terpstra en ik geef al jaren met veel plezier en voldoening yoga les. Op mijn site vind je meer over mij en de manier van les geven.

Ik vind het heel leuk om buiten bij het Veerhuis yoga te geven en zo de verbinding met de natuur en de rivier nog meer samen met jullie te ervaren. De yoga les is op het grote Waaldakterras met wijds uitzicht over de Waal; onze natuur VIP lounge.
Ik haal zelf veel rust en energie uit de natuur en het buiten zijn. In Zaltbommel en Neerijnen geef ik ook regelmatig les buiten les.

Zo wil ik laten zien dat je yoga overal kan doen en dat dit voor iedereen toegankelijk is. Je hebt alleen jezelf nodig. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de natuur en van yoga.

Bij yoga leer je, door middel van oefeningen, de balans te vinden tussen kracht en ontspanning. Ademen is een belangrijk element bij yoga. Door de concentratie op de adem, gecombineerd met beweging kan je energie weer gaan stromen.  

Yoga combineert op die manier een soepel en sterk lichaam met een soepele geest!

Yoga is er voor iedereen, onafhankelijk van conditie of leeftijd en staat los van prestatie, kunnen of niet kunnen. Gewoon meedoen en jezelf openstellen voor de ervaring is ruim voldoende. Ik nodig je van harte uit om mee te komen doen.

Kosten zijn 5 euro p.p en de datum is zaterdag 10 Juni van 9.00 tot 10.00

Neem zelf een mat mee of een handdoek. (bij heel slecht weer kunnen we binnen de les doen met nog steeds uitzicht op de Waal).

Heb je vragen of wil je je opgeven dat kan via caroline@yoga-rivierenland.nl of via de Veerhuis-site o.v.v. “Yoga 10 juni”.

Schrijf nu in; het maximum in 15 deelnemers